Salarisadministratie in Helmond - Asten kan makkelijker

Er zijn veel ondernemers die bang zijn voor een flinke groei van het bedrijf. Dit heeft te maken met een aantal factoren. Zo zijn ze bang dat ze het niet meer kunnen overzien, maar ook de salarisadministratie is een punt voor veel ondernemingen. Het kost veel tijd en wanneer je een klein foutje maakt, hangt de Belastingdienst direct aan je broek. Dit zou geen remmende factor mogen zijn in jouw bedrijf. Salarisadministratie in Helmond - Asten kan namelijk een stuk makkelijker door het uit te besteden aan OAMKB Helmond - Asten. Tegen een vaste prijs nemen wij jou het werk uit handen, zodat je alleen nog maar de lonen en de loonheffingen hoeft over te maken.

Wil je meer weten over salarisadministratie in Helmond - Asten, neem dan gerust direct contact met ons op zodat we vragen kunnen beantwoorden.

De moeilijkheden van salarisadministratie

Op het moment dat je op zoek gaat naar personeel, dan komen er flink wat uitdagingen op je af. Wat zoek je precies, wat kun je bieden aan loon en wat zijn de eisen die de stelt aan jouw werknemers? Moeten ze ervaring hebben, een rijbewijs, of moet het gewoon iemand zijn waarmee je direct een klik hebt? Wanneer je je zorgen maakt over het arbeidscontract, het berekenen van de loonheffing en het nettoloon, dan kun je dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben ervaring met deze onderdelen en kunnen de salarisadministratie volledig uit handen nemen. Wij zorgen voor de berekeningen, het contract en het loonstrookje voor de werknemer, net als de papieren die nodig zijn voor jouw eigen boekhouding. Zo kun jij je bezighouden met het inwerken van het nieuwe personeel, en zorgen wij ervoor dat de rest in orde komt.

Een vast bedrag per medewerker

Als ondernemer wil je de kosten graag in de hand houden. Daarom moeten er geen onverwachte rekeningen of facturen binnenkomen, want dat kan jouw hele plan in de war schoppen. Dat begrijpen we en dat is ook precies de reden waarom we salarisadministratie in Helmond - Asten aanbieden tegen een vast tarief per medewerker. Op die manier weet jij altijd precies wat je betaalt en waarvoor je betaalt en ontstaan er geen verrassingen. Salarisadministratie in Helmond - Asten was nog nooit zo eenvoudig, het enige dat jij nog moet doen, is het overboeken van het loon zelf, en het betalen van de loonheffing. Die bedragen krijg je uiteraard gewoon van ons en wanneer je de boekhouding ook bij ons hebt, kunnen we dit zelfs direct voor je administreren zodat je er helemaal geen omkijken meer naar hebt.

Wij zijn flexibel

Jij wilt jouw bedrijf laten groeien. Dat begrijpen we en daarom willen we de repetitieve taken van jou overnemen op de meest eenvoudige manier. Is het ineens nodig om nog meer werknemers in dienst te nemen, dan kunnen we die administratie er gewoon bij nemen onder het vaste tarief dat gerekend wordt per medewerker. Zo zijn wij net zo flexibel als dat jouw onderneming is.


Hulp nodig bij jouw salarisadministratie? Laat het ons weten en we helpen je er graag bij.

 

 

Nu meer weten!