Mijn verhaal: Van groot accountantskantoor tot 1 op 1 persoonlijk contact

 

Mijn verhaal: Van groot accountantskantoor tot 1 op 1 persoonlijk contact

Ivon Geurts van Kessel van accountantskantoor OAMKB Helmond - Asten wil ondernemers graag op haar eigen manier helpen. “Het is wel prettig dat er een organisatie als OAMKB achter me staat, waardoor kwaliteit, professionaliteit en continuïteit gewaarborgd zijn. Ik heb me helemaal gevonden in de tien x echt goed werken van OAMKB, waar veel tijd is voor persoonlijk contact en eigen initiatief en waar vanwege de vaste prijsafspraken de ondernemer precies weet waar hij aan toe is en niet voor verrassingen komt te staan. Binnen mijn accountantskantoor OAMKB Helmond - Asten wil ik graag gebruik maken van de modernste automatisering om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn met het verwerken van de administratie en heb ook hierin OAMKB gevonden.” Neem direct contact op met OAMKB Helmond - Asten voor persoonlijk advies over de modernste automatisering!

Alle kennis in huis

Ivon beschikt over brede kennis binnen de accountancy. Na de afronding van HBO Bedrijfseconomie heeft ze zich verder gespecialiseerd middels een post-HBO opleiding tot Accountant-Administratieconsulent. Daarnaast heeft ze een fiscale opleiding tot Belastingaccountant succesvol afgerond. Ivon heeft naast haar tien jaar ervaring in de accountancy bij kantoren van diverse omvang ook ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Hierdoor kent ze beide kanten van het bedrijf die ze weer inzet bij haar accountantskantoor OAMKB Helmond - Asten. Haar ervaring bestaat uit adviesgesprekken met ondernemers, het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en prognoses, het invullen van belastingaangiften en het verwerken van administraties in allerlei diverse pakketten.

Persoonlijke groei

Persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer is voor Ivon erg belangrijk. “Je moet als ondernemer kunnen groeien en de toekomst tegemoet treden. Als er behoefte bij de ondernemer is, wil Ivon daar graag over sparren. Ondernemers die op een moderne manier werken, actueel inzicht in hun bedrijf willen en die een financiële planning voor de toekomst willen: die kunnen terecht bij OAMKB Helmond - Asten!” Neem daarom direct contact op met OAMKB Helmond - Asten en neem samen met Ivon jouw behoeftes door.