Crowdfunding in Helmond - Asten, geen uitdaging te groot

We begeleiden je aanvraag voor een vaste prijs van €500,-, die we ook weer investeren in je bedrijf via crowdfunding.

Wil je ook een aanvraag doen?

Crowdfunding in Helmond - Asten is een financiële constructie die de laatste jaren bijzonder hard gegroeid is. Het werd een manier om de grote projecten toch mogelijk te maken en vooral start-ups hadden behoefte aan kapitaal. Het was een manier om toch aan geld te komen wanneer de banken niet mee wilden werken, het was dé manier om de hele community binnen de kortste keren te bereiken en te betrekken bij het opzetten van een nieuw project. Ook vandaag de dag zijn er dagelijks mensen die werken aan het opzetten van een crowdfunding project, maar dit wordt steeds lastiger.

Ben jij op zoek naar crowdfunding in Helmond - Asten en denk je dat het uitbesteden van dit idee de kans op succes verhoogt, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Hoe zorg je voor een goede crowdfunding?

Crowdfunding is dé manier om grotere bedragen bij elkaar te krijgen. Om dit succesvol te laten verlopen, moet je een groot aantal mensen kunnen bereiken. Het idee achter deze constructie is immers dat veel mensen een kleiner bedrag inleggen. De mensen kunnen op veel verschillende manieren bereikt worden. Tegenwoordig is het redelijk normaal om te investeren in goede foto’s, een filmmaker of tekstschrijvers die het idee voor jouw crowdfunding over kunnen brengen op het publiek. Dit kun je zelf doen, maar het is verstandig om hier iemand voor in te schakelen die er ervaring mee heeft en die het professioneel over kan laten komen. Want dat is waar het vaak nog verkeerd gaat. Crowdfunding in Helmond - Asten is alleen succesvol voor starters en bedrijven die de vraag om geld kunnen voorzien van een persoonlijk tintje. De investeerders willen een verhaal horen of zien en ze willen een persoon zien die zij kunnen verbinden aan de crowdfunding. Aangezien er bijzonder veel mensen op zoek zijn naar geld, worden de investeerders ook steeds kritischer, en dat maakt het lastiger om succes te hebben bij het zoeken naar crowdfunding..

Uitbesteden van crowdfunding

Je kunt de crowdfunding nooit volledig uitbesteden. Het is jouw idee en jouw gezicht waar de mensen in moeten investeren. OAMKB kan jou helpen bij alle lastige elementen van het crowdfunden. Zo weten we beter dan ieder ander dat je uitgebreide kanalen nodig hebt, dat er een story moet zijn om mensen actief te betrekken bij jouw idee, en dat je de tijd moet nemen om eerst een goed plan op te zetten. Wanneer je gewoon begint en al blij bent met de eerste euro’s die binnenkomen, dan zal je het target nooit halen.

OAMKB Helmond - Asten kan jou helpen om die targets wel te bereiken, ongeacht de intensiteit van de concurrentie die er is. Dankzij onze ervaringen en netwerken kunnen we jou helpen tegen een vaste vergoeding. Zo weet jij zeker dat je binnen de kortste keren jouw idee kunt verwezenlijken, en met een beetje geluk onthoudt de community de naam en de locatie van jouw nieuwe onderneming. Op die manier heb je de eerste dag de klanten al voor de deur staan!

Wil je uitgebreid advies over crowdfunding voor jouw idee? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Hoe werkt crowdfunding bij OAMKB?