Administratiekantoor Helmond - Asten voor een persoonlijke aanpak

Er zijn veel ondernemingen binnen het MKB in deze regio die behoefte hebben aan gedegen ondersteuning bij een breed spectrum aan financiële diensten. Geen enkel bedrijf is hierbij hetzelfde, elke onderneming heeft behoefte aan maatwerk en een vast aanspreekpunt. Bij Ivon Geurts van Kessel van het OAMKB administratiekantoor Helmond - Asten kan men terecht voor alle diensten op fiscaal gebied zoals het opzetten van de online boekhouding en het onderhoud daarvan, het adviseren bij fusies of overnames, het voeren van de personeelsadministratie en juridisch advies wanneer er conflicten ontstaan met bijvoorbeeld leveranciers of afnemers. Om deze diensten op de juiste wijze uit te voeren is een persoonlijke aanpak van groot belang. Daarom heeft bereikbaarheid de hoogste prioriteit bij administratiekantoor Helmond - Asten

Hoe werkt online boekhouden met een lokaal administratiekantoor in Helmond - Asten? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bereikbaarheid is de sleutel tot succes

Je kunt me dagelijks bereiken, ook in het weekend. Door de week ben ik tot 22:00 beschikbaar voor advies en ondersteuning. Je kunt niet alleen terecht bij mij op kantoor, ik kan ook op de zaak langskomen, of we communiceren direct via internet. Dankzij de online boekhouding, e-mail, social media en instant messaging kun je overal ter wereld een beroep doen op de financiële dienstverlening van jouw persoonlijke bedrijfsadviseur en administratiekantoor.

Efficiënt en persoonlijk

De twee voornaamste aspecten binnen ons administratiekantoor zijn efficiënt werken en een persoonlijke benadering. Die efficiëntie bereiken we door standaard processen te automatiseren met de juiste administratieve software voor het MKB. Daarmee bespaar je als ondernemer tijd en kosten, en behoud je altijd het inzicht op de onderneming. Je kunt de boekhouding binnen de onderneming bijhouden nadat deze optimaal is ingericht, je kunt deze taken ook aan Ivon Geurts van Kessel uitbesteden. In elk geval zal dit efficiënter verlopen dan voorheen het geval was. Met  

veilige login mogelijkheden is er wereldwijd toegang tot de financiële data, en blijft er altijd overzicht. 

De boekhouding voor het MKB kan beter, sneller, goedkoper en effectiever volgens het team van OAMKB. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Administratiekantoor Helmond - Asten helpt de regio verder

OAMKB is een landelijk dekkend netwerk van fiscalisten met elk hun eigen werkgebied. Bij administratiekantoor Helmond - Asten kunnen we ondernemers van dienst zijn in de hele provincie Noord-Brabant. Bedrijven buiten deze regio kunnen terecht bij één van de professionals op een andere locatie. Die lokale aanwezigheid speelt een belangrijke rol in het concept van OAMKB. Dit online netwerk van administrateurs, accountants en financieel adviseurs houden niet alleen van werken met cijfers, maar ook met mensen. Bereikbaarheid speelt hierbij een grote rol, de drempel om contact te leggen moet zo laag mogelijk blijven. Dat is mogelijk door standaard lage tarieven te rekenen dankzij de efficiënte werkwijze. Door diverse gespecialiseerde diensten aan te bieden kan elke ondernemer rekenen op een maatwerk oplossing. Ervaar zelf de voordelen van een online administratiekantoor in Helmond - Asten met een persoonlijke aanpak. Ivon Geurts van Kessel van OAMKB helpt je verder met ondernemen in Noord-Brabant. 

De boekhouding eindigt niet met de cijfers, daar begint het pas. Ontdek hoe de administratie voor jouw onderneming beter kan, vraag een offerte aan op maat.